[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

Archivio

Albo d'oro

Totale vittorie
1937/1938 1941/1942 1958/1959 1959/1960 1964/1965 1978/1979 1982/1983 1989/1990 1994/1995 9 Juventus
1963/1964 1968/1969 1979/1980 1980/1981 1983/1984 1985/1986 1990/1991 2006/2007 2007/2008 9 Roma
1939/1940 1960/1961 1965/1966 1974/1975 1995/1996 2000/2001 6 Fiorentina
1938/1939 1977/1978 1981/1982 2004/2005 2005/2006 5 Inter
1966/1967 1971/1972 1972/1973 1976/1977 2002/2003 5 Lazio
1966/1967 1971/1972 1972/1973 1976/1977 2002/2003 5 Milan
1935/1936 1942/1943 1967/1968 1970/1971 1992/1993 5 Torino
1984/1985 1987/1988 1988/1989 1993/1994 4 Sampdoria
1993/1994 1975/1976 1986/1987 3 Napoli
1991/1992 1998/1999 2001/2002 3 Parma
1962/1963 1 Atalanta
1936/1937 1 Genoa
1922 1 Vado
1940/1941 1 Venezia
1996/1997 1 Vicenza
   
Edizione Vincitore
2008/2009 LAZIO lazio
2007/2008 ROMA roma
2006/2007 ROMA roma
2005/2006 INTER inter
2004/2005 INTER inter
2003/2004 LAZIO lazio
2002/2003 MILAN milan
2001/2002 PARMA parma
2000/2001 FIORENTINA fiorentina
1999/2000 LAZIO lazio
1998/1999 PARMA parma
1997/1998 LAZIO lazio
1996/1997 VICENZA vicenza
1995/1996 FIORENTINA fiorentina
1994/1995 JUVENTUS juventus
1993/1994 SAMPDORIA sampdoria
1992/1993 TORINO torino
1991/1992 PARMA parma
1990/1991 ROMA roma
1989/1990 JUVENTUS juventus
1988/1989 SAMPDORIA sampdoria
1987/1988 SAMPDORIA sampdoria
1986/1987 NAPOLI inter
1985/1986 ROMA roma
1984/1985 SAMPDORIA sampdoria
1983/1984 ROMA roma
1982/1983 JUVENTUS juventus
1981/1982 INTER inter
1980/1981 ROMA roma
1979/1980 ROMA roma
1978/1979 JUVENTUS juventus
Edizione Vincitore
1977/1978 INTER inter
1976/1977 MILAN milan
1975/1976 NAPOLI inter
1974/1975 FIORENTINA fiorentina
1973/1974 BOLOGNA bologna
1972/1973 MILAN milan
1971/1972 MILAN milan
1970/1971 TORINO torino
1969/1970 BOLOGNA bologna
1968/1969 ROMA roma
1967/1968 TORINO torino
1966/1967 MILAN milan
1965/1966 FIORENTINA fiorentina
1964/1965 JUVENTUS juventus
1963/1964 ROMA roma
1962/1963 ATALANTA atalanta
1961/1962 NAPOLI inter
1960/1961 FIORENTINA fiorentina
1959/1960 JUVENTUS juventus
1958/1959 JUVENTUS juventus
1958 LAZIO lazio
1942/1943 TORINO torino
1941/1942 JUVENTUS juventus
1940/1941 VENEZIA venezia
1939/1940 FIORENTINA fiorentina
1938/1939 INTER inter
1937/1938 JUVENTUS juventus
1936/1937 GENOA genoa
1935/1936 TORINO torino
1922 VADO vado
   
   

Prima Fase

Primo Turno
9-10 Agosto
Secondo Turno
16-20 Agosto
Terzo Turno
23-24 Agosto
Quarto Turno
17 Settembre - 2 Ottobre
 

Seconda Fase

Ottavi Turno
12 Novembre - 17 Dicembre
Quarti
21 Gennaio - 4 Febbraio
Semifinali
4 Marzo (A) - 22 Aprile (R)
Finale
13 Maggio
 
[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]